“ZEYTİNİN BAŞKENTİ GEMLİK” FOTOĞRAF YARIŞMASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Geçmişten günümüze, kültürel ve mimari değerlere sahip, 4 mevsimi ayrı güzel olan Gemlik’in doğal güzelliklerinin yanı sıra Gemlik zeytininin de fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirilmesi amacıyla düzenlenen “Gemlik ve Gemlik Zeytini” konulu fotoğraf yarışmasının kayıtları başladı.

Gemlik sınırları içindeki tarihi evler, camiler, çeşmeler, tarihsel doku ve yapılar, Gemlik’i anlatan park, meydan, cadde ve sokaklar ile gündelik yaşamdan serbest karelerin yanı sıra zeytin ağacından, hasadına, sofralık zeytinden zeytinyağına kadar “Gemlik ve Gemlik Zeytini” ile ilgili her türlü fotoğraf ile dileyen herkes katılabilecek.

“Zeytinin Başkenti Gemlik” fotoğraf yarışmasının ödülleri ise, Birincilik 3.000 TL, İkincilik 2.000 TL, Üçüncülük 1.500 TL, Jüri Özel Ödülü 1.000 TL, Jüri Özel Ödülü (Drone Çekimi) 1.000 TL olarak belirlendi. 20.8.2018 tarihine kadar devam edecek olan başvurular Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (www.tfsfonayliyarismalar.org) web sitesinden yapılabilecek.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ Düzenlediğimiz fotoğraf yarışması ile, ilçemizin doğal, tarihi, turistik güzelliklerini göz önüne sermek, “Gemlik ve Gemlik Zeytini” vurgusunu ve birlikteliğini başarılı bir şekilde işleyerek ulusal ve uluslararası platformda tanıtımını amaçlıyoruz. Yarışmaya katılan herkese şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir