ZABITA HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

  Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Doktorlar Caddesi üzerinde kurdukları stantta vatandaşlara bilgilendirme broşürü, çiçek ve şeker ikram etti.    

Zabıta Haftası etkinlikleri çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Zabıta Teşkilatı’nın 192. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Eskişehirli vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Doktorlar Caddesi üzerinde stant açtı. Zabıtanın çalışmaları ve görevlerinin yazıldığı bilgi broşürlerini dağıtan ekipler vatandaşlarla tek tek sohbet ederek çiçek dağıtarak şeker ikramında bulundu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aykut Hamzaçebi, “Zabıta Teşkilatı geçmişte olduğu gibi bugün de halkımızın yanındadır, onların huzuru ve refahı için vardır. Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla bir etkinlik düzenledik. Daima amacımız her şeyin en iyisini hak eden Eskişehirimize ve değerli hemşerilerimize hak ettikleri hizmeti en iyi seviyede sunmak olacaktır” dedi.

Zabıta yetkilileri, Cumartesi günü saat 17.00’de Espark Alışveriş Merkezi önünde vatandaşların bilgilendirileceği standın kurulacağını ifade ettiler.

Taşbaşı Kültür Merkezi’nde Bilgilendirme Toplantısı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aykut Hamzaçebi’nin konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, katılımcılara Zabıta Teşkilatı’nın tarihi, görev ve sorumluluk alanları anlatıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Emre Genç ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de katıldı.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir