YENİ YOLLAR DARGEÇİT’TE DEĞER KATIYOR

Dargeçit Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
İlçenin daha estetik daha güvenilir ve daha konforlu yollara sahip olması için Dargeçit’in her noktasında kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile eski görünümlerinden kurtarılarak yepyeni görüntüleriyle vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Altyapı ve Üstyapı çalışmaları ile Yaşanılabilir güzel bir Dargeçit olmasında çalışmalara hız veren Dargeçit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin Saray Mahallesinde kilitli parke taşı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.
Kilitli Parke çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, “ Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile İlçemiz daha modern bir hale kavuşuyor. Ekiplerimiz Saray Mahallesinde çalışmalarını tamamlayarak yeni görünümüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şuan ekipler Bahçebaşı Mahallemizde çalışmalarını devam etmektedir. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek adına ekiplerimiz, gece gündüz demeden ilçemizin her noktasında çalışmalara devam ediyor.” Diye konuştu
Önceden mahallenin yollarının çamur içinde olduğunu yıllarca çamur içinde çile çekildiğini söyleyen vatandaşlar; yapılan çalışmalardan dolayı övgüyle bahsettikleri Başkan Aksoy’a iletti.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir