VERGİ BORCU OLANLAR İÇİN 31 TEMMUZ SON FIRSAT..

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ve Grup Müdürleri ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Medeni, Abdulvahab Bilge, Mehmet Erbaş, Bekir Aydemir, Kurtuluş Şengül, Sedat Aydın, İsa Topal ve İsa Tunçöz hazır bulundu.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı  vergi borçlarının yapılandırması hakkında ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine bilgiler verdi, Adana Vergi Dairesi Başkanı şunları söyledi: ‘’Türkiye, artık eski Türkiye değil. Bu sistem beraberinde yeni hizmetleri getirecektir. Çıkarılan yasa ile Gelir Vergisi,

Katma Değeri Kurumlar Vergisi,

İdari ve trafik para cezaları yapılandırma kapsamına alındı. Vergi borcu olanlar için 31 Temmuz son fırsat.” ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı’ya verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. ASKON Adana Şube Başkanı, ASKON çalışmaları hakkında bilgiler verdi:” Üyelerimiz için sürekli aktif bir şekilde çalışıyoruz, onların işletmelerine katkılarda bulunabilmek için çeşitli temaslarda bulunuyoruz. Verdiğiniz bilgileri üyelerimizle paylaşarak, ASKON üyelerine selamınızı götüreceğiz.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı’ya teşekkür etti.

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir