Vali Ata, Okul İnşaatlarını İnceledi

Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya’da yapımı devam eden okulların inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Hatay Valisi Erdal AtaAntakya‘da yapımı devam eden okulların inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Ata, ilçeye bağlı GüzelburçSerinyol ve Kisecik mahallelerinde yapımı süren okulları gezerek çalışmalar ve gelinen nokta hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkililerinden bilgiler aldı.

Ata, gelecek yıl tam gün eğitime geçme hedefini gerçekleştirmek amacıyla ilde derslik sayısının artırılması çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

Daha müreffeh bir geleceğe ulaşmak için eğitim-öğretimin ülke için en öncelikli yatırım alanı olduğunu ifade eden Ata, şöyle konuştu:

“12 derslikli Kisecik Ortaokulu, 24 derslikli Güzelburç Ortaokulu ve 12 derslikli Serinyol 100. Yıl İlkokulu tamamlandığında eğitim-öğretime 48 derslik kazandırmanın yanında, derslik başına düşen öğrenci sayısında 25 olan hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız.”

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir