TRAKYA BELEDİYELERİNDEN ESKİŞEHİR ÇIKARMASI)

    TRAKYA BELEDİYELERİNDEN ESKİŞEHİR ÇIKARMASI

Trakya Belediyeler Birliği’ne üye Trakya’da hizmet veren 11 belediyenin başkan ve yetkililerinden oluşan heyet Eskişehir’de hayata geçirilen başarılı şehircilik projelerini yerinde inceledi. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i de ziyaret eden Belediye Başkanları Eskişehir’deki belediyecilik çalışmalarına hayran kaldıklarını ifade ederek Başkan Büyükerşen’i tebrik ettiler.

Trakya Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen teknik gezide Trakya’da hizmet veren 11 belediyenin Başkanları ve bürokratları Eskişehir’de teknik inceleme gezisinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmaları yerinde inceleyen belediye başkanları daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Yılmaz Büyükerşen’in gerçekleştirdiği belediyecilik çalışmaları ile Eskişehir’in Türkiye’de örnek gösterilen bir şehir haline geldiğini ifade eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Türkiye’de belediye başkanı denildiğinde partili partisiz herkesin örnek gösterdiği Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir’de 1999 yılından beri çok önemli hizmetlere imza attı. Biz de onun adını yaşatmak amacıyla ilçemizin en önemli caddelerinden birine ismini verdik. Onun adı Trakya’da her zaman yaşayacak” şeklinde konuştu.

Birlik hakkında Başkan Büyükerşen’i bilgilendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Büyükerşen’e teşekkür etti.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir