Tevfik Fikret Bornova’da anıldı

Türk Edebiyatı’nın ünlü ismi Tevfik Fikret doğumunun150. yılında Bornova’da anıldı. Bornova Belediyesi ve Özel Tevfik Fikret Okulları işbirliği ile hazırlanan anma gecesinde öğrenciler dans ve müzik gösterilerinin yanında okudukları şiirlerle de geceye renk kattı. Bornova Kültür Merkezi’ndeki gecede ayrıca Müşfik Kenter’in seslendirdiği Tevfik Fikret Belgeseli gecede izletilirken, öğrencilerin ünlü şairin düşünce dünyasını aktardığı resimlerde sergilendi.

Türk edebiyatının ünlü isimlerinden Şair ve Ressam Tevfik Fikret doğumunun 150. yılında Bornova’da anıldı. Bornova Belediyesi ve Özel Tevfik Fikret Okulları işbirliği ile hazırlanan etkinlik Bornova Kültür Merkezi’n de gerçekleşti. Gecede Özel Tevfik Fikret Okulu öğrencileri sahne aldı. Şiirler okuyan gençler, hazırladıkları dans ve müzik gösterileri ile de beğeni topladı.

Müşfik Kenter’in seslendirdiği Tevfik Fikret Belgeseli’nin de izletildiği etkinlik kapsamında ünlü şairin düşünce dünyasını tuvallere aktaran öğrencilerin resimleri de sergilendi. Geceye İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Müdürü Tarkan Erdoğan, okul velileri ve Bornova Belediyesi bürokratları katıldı. Ressam Şair tevfik Fikret’i anma gecesini Bornova Belediyesi işbirliği ile düzenlediklerini söyleyen Müdür Erdoğan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

HALİL İBRAHİM DİNCEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir