TENİSTE, MİLLİ TAKIMA BATMAN’DAN 3 OYUNCU

Aralarında Türkî Cumhuriyetleri şampiyonu ve 1955 Batman Belediye Spor Masa Tenisi sporcumuz olan Sena Kaplan’ın da bulunduğu Batmanlı 3 tenisçi, milli takımda yer almayı başardı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yıldız-Genç Milli Takım seçmelerinde 1955 Batman Belediye Spor Masa Tenisi sporcularımız Sena Kaplan Gençler kategorisinde Türkiye dördüncüsü, Şükran Cangir Türkiye dokuzuncusu ve Yıldızlar kategorisinde Hacer Kaplan Türkiye dokuzuncusu oldu.

Milli takım seçmelerini geçerek 2019 faaliyet programında yapılacak olan Genç ve yıldız en iyi 16’lara da davet edilmeyi hak ettiklerini belirten 1955 Batman Belediye Spor Masa Tenisi oyuncu ve antrenörleri, kendilere her türlü desteği sunan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin’e ve yöneticilere teşekkür ettiklerini dile getirdiler. |

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir