TATVAN BELEDİYESİ’NDEN GECELİ-GÜNDÜZLÜ SICAK ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMASI

TATVAN BELEDİYESİ’NDEN GECELİ-GÜNDÜZLÜ SICAK ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Tatvan Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde altyapısı tamamlanmış olan caddelerde geceli-gündüzlü sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Caddesi’ne inen dikey caddelerde başlanan asfalt öncesi reglaj çalışması tamamlanan yollarda sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. İlk olarak Ufuk (Bitlis Durağı) Caddesi’nde başlayan sıcak asfalt serim çalışması tamamlanarak Lise Caddesi’nde başlandı.

Altyapısı tamamlanan dikey caddelerin tümünün sıcak asfalt yol yenileme çalışmasını yapılacağını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani şu açıklamalarda bulundu. “Bugün altyapısı tamamlanan ve Cumhuriyet Caddesi’ne inen dikey yollarımızın sıcak asfalt serim çalışmalarına başladık. İlk olarak ekiplerimiz, Bitlis Durağı olarakta bilinen Ufuk Caddesi’nin sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Ekiplerimiz şimdi de Lise Caddemizin sıcak asfalt serim çalışmalarını gerçekleştiriyor. Altyapısını tamamladığımız tüm dikey caddelerimizi asfaltlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

‘Bu yıl 500 bin metrekareye yakın yeni yol yaptık’

Bu yıl içerisinde ilçemizin tarihinde görülmemiş şekilde yeni yol yapıldığını ifade eden Başkan Geylani, “Geçen yıl 210 bin metrekarenin üzerinde yol yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Bu yıl da sıcak asfalt, sathi kaplama asfalt ve kilitli parke yol yapım çalışmaları ile 500 bin metrekareye yakın yeni yol yaptık. Bu Tatvan tarihinde görülmemiş bir yol yenileme çalışmasıdır. Şunu da belirtmekte fayda var ayrım yapmadan kırsal diye tabir edilen mahallelerimizde de bu hizmetimizi en iyi şekilde yaptık ve yapıyoruz. Biz bu göreve hizmet için geldik ve bu hizmetten herkesin eşit şekilde faydalanması için özverili bir şekilde çalışıyoruz. Yaptığımız yolların şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yapılan hizmetlerden dolayı esnaf ve vatandaşlar Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’ye teşekkür etti.

TATVAN BELEDİYESİ

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir