Sultan Abdulhamid’in torunu Karaköprü’de

SULTAN ABDULHAMİD’İN TORUNU KARAKÖPRÜ’DE

 

Karaköprü Belediyesi’nin düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 20.00’da Abdulhamid Han’ın torunu Nilhan Osmanoğlu Şanlıurfalılarla buluşacak.

 

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yazar ve Şair Serdar Tuncer’i Şanlıurfalılar buluşturan Karaköprü Belediyesi bu akşam saat 20.00’da Sultan Abdülhamid Han’ın torunu Nilhan Osmanoğlu’nu ağırlayacak.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediye hizmetlerinin yanında kültür ve sanat çalışmalarına da önem verdiklerini söyledi.

 

Başkan Baydilli, “Kültür sanat etkinliklerimiz kapsamında ilk önce Başbakan Baş Danışmanı Dr. Savaş Barkçin’i konuk ettik. Geçtiğimiz günlerde de yazar ve şair Serdar Tuncer ile güzel bir şiir dinletisi programı gerçekleştirdik. Bu akşam Sultan Abdulhamid Han’ın torunu Nilhan Osmanoğlunu davet ettik.  Çok güzel bir program olacak. Tüm Şanlıurfalı ve Karaköprülü vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

 

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda (Urfa City) yapılacak konferans Bu akşam saat 20.00’de başlayacak ve ücretsiz olacak.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir