Su Bahçesi Projesi’nin İlk Etkinliği Bahçe İlçesinde Gerçekleşti

Bahçe Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde yürütülmekte olan Erasmus+ Ka 229 projesi kapsamında hibe almaya hak kazanan 2020-1 TR01-KA229 092338_1 numaralı  “SU BAHÇESİ (WATER GARDEN)” projesinin ilk etkinliği Portekiz , Malta , Polonya , Romanya ve İstanbul ortaklarının katılımıyla Bahçe ilçemizde  gerçekleştirildi.

Bahçe Belediye Başkanlığı’na gerçekleştirmişoldukları ziyaretlerinde  Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Baz misafirleri makamında ağırladıktan sonra ilçemizdeki hem doğal güzellikleri hem de ileriye dönük proje alanlarımızı gezdirerek genel bilgilendirmede bulundu.

Kısa ilçe turu sonrası misafirlerimiz ilçemizde olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken Başkan Baz “bu tür etkinlikleri desteklediklerini belirterek projede emeği geçen herkese teşekkür etti.”

Proje kapsamında Kaymakamlık Makamı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yanı sıra Su Fabrikaları’da ziyaret edilenler listesindeydi.

Etkinlikte görevli öğretim üyelerimiz proje ile ilgili şu bilgileri verdiler;

Projemizin amacı ilçemizde bulunan su kaynaklarının verimli ve tasarruflu kullanılması hakkında öğrencilerimizin ,velilerimizin ve yerel halkın bilinçlenmesini sağlamak ve bu uygulamanın yaygılaştırılarak tüm halk ulaşılabilmesidir. Unutmayalım ki su kaynakları sonsuz değildir. Su hayattır. “Suyumuzu koruyalım geleceğimize sahip çıkalım” sloganıyla proje yaygınlaştırılmaya devam edilecektir.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir