SKENDERUN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ YAYA GEÇİTLERİNE PARK EDEN ARAÇLARA İŞLEM YAPIYOR

İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri, cadde ve sokaklarda hatalı parka eden araçları tespit ederek uyarılarda bulunuyor.Tüm uyarılara rağmen kaldırımlara ve engelli noktalarına araçlarını park eden sürücüler içinse cezai işlem yapılıyor.Atatürk bulvarında yapılan çalışmalarda yaya geçidi üzerine park ettiği tespit edilen araç sürücülerine 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 38/1 maddesine istinaden gerekli yasal işlem yapılarak, gerekli cezai işlemler yapıldı.

İskenderun Belediyesi zabıta müdürü Bekir Aksoy, vatandaşların daha dikkatli ve sağduyulu olmalarını istedi.

Vatandaşların kaldırımlara, engelli yollarına ve yaya geçitlerine araç park etmeme konusunda hassas davranmaları gerektiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil “Hepimiz daha duyarlı olmalıyız. Kaldırımlara gelişigüzel park edilen araçlar yüzünden yayalar yoldan yürümek zorunda kalıyor. Engelliler için ayrılan yerlere park edilmesi yüzünden engelli vatandaşlarımız zor durumda kalıyor. Zabıta ekiplerimiz cadde ve sokaklarda rutin olarak sürdürdüğü çalışmalarla uygunsuz park etmeye geçit vermiyor. Araç sürücülerinin bu konuda daha dikkatli olacaklarına inanıyorum” dedi.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir