Sarıçam Belediyesinden 2’nci Nar Festivali

Sarıçam Belediyesinden 2’nci Nar Festivali

Uludağ, “Amaç tanıtım ve üretime katkı sağlamak”

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen “Sarıçam 2’nci Nar Festivali”  21 Ekim 2018 Pazar günü yapılacak. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ekim ayı içinde hasadına başlanan ve ilçelerinde yetişen narların daha çok tanınması ve üretimine katkı sağlamak adına böyle bir festivali düzenlediklerini ve geleneksel hale getirdiklerini ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ, festivalin Sarıçam İlçesine bağlı Çiçekli Mahallesinde yapılacağını belirterek, ikinci kez düzenlenecek olan festivalin bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini kaydetti.

Başkan Bilal Uludağ, mevsim koşullarına göre Ekim aynın ilk haftası itibarıyla hasadına başlanan narın bölgelerinde önemli bir geçim kaynağı olduğunu kaydedip,”Çiftçimizin her zaman yanındayız ve bu festivalle de destek olmaya çalışıyoruz. Tüm Sarıçamlıları festivale katılmaya davet ediyoruz.” Dedi.

2’ncisi yapılacak olan festivalde yerel sanatçıların konserlerinin de yer alacağını belirten Bilal Uludağ, Sarıçam’da nar ağaçlarının oldukça fazla bulunduğuna dikkat çekti. Uludağ, “Festivalin nar yetiştiren çiftçilerimize büyük katkısı olacağı inancını taşımaktayız. Festival nar yetiştirenler ve işleyenler için ürünlerini satma adına da güzel bir fırsat olacak. Başarılı geçmesini diliyor destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir