Şanlıurfalı Gençlerden Bir Örnek Davranış Daha

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Milli Manevi Değerler Eğitimi Projesi İşbirliği protokolü ile tüm ortaokul ve liselerde öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttıracak etkinlikler düzenleyecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Milli Manevi Değerler Eğitimi Projesi İşbirliği protokolü imzalandı. Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclis Başkanı Faruk Evran, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Şube Müdürü Cihan Bircan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Aziz Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclis üyeleri katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından hazırlanan projeyle gençlere bilgili, şuurlu,düşünceli, şehir ve medeniyet bilinci aşılayıp milli ve manevi değerler eğitimi verilerek ailesine ve topluma fayda sağlayan, sevgi ve saygıyı önceleyen bireyler yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Milli Manevi Değerler Eğitimi, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak çalışması ile devam edecek. Protokol tüm ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik  sportif ve eğitici faaliyetlerin yanı sıra okul içi turnuvalar, bilgi yarışmaları, konferansları kapsayacak.

Protokol imza töreninde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclis Başkanı Faruk Evran, “Çalışmamız kapsamında liseli öğrencilerimizin moral ve motivasyonu arttırıcı etkinlikler düzenlenecek. Liselerimizde uzman hocalarımız eşliğinde “Milli ve Manevi Değerler Eğitimi üzerine seminerler verip gençlerimizin taleplerini alacağız.

Konferans Salonlarımızda Şanlıurfa’mızın eski resimlerine ait sergi gösterisi ile başlayıp, yine uzman hocalarımız eşliğinde liseli öğrencilerimize “Geçmişten Günümüze Şanlıurfa” eğitimleri ile devam edip, “Şehrimin Medeniyeti” konulu projemiz ile eğitimimiz tamamlanacaktır. Bu eğitimleri verirken daha neşeli hâle getirerek gençlerimizin daha sağlıklı olarak dinlemesini sağlayacağız. Çalışmamızda bizlere desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye teşekkür ederiz” dedi.

 

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir