Şahinbey’den Çimenli Mahallesine Yeni Cami

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey’in yeni mahallerinden olan Çimenli Mahallesine yapılan cami inşaatını AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ile birlikte gezdi.

Belediye Başkanı Tahmazoğlu, genç yaşlı demeden herkesin ibadet edebilmesi için camiler yaparak vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Çimenli Mahallesi’ne yapılan cami inşaatını AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ve ekibiyle birlikte inceleyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu vatandaşa hizmet için çalıştıklarını ifade etti. Camilerin İslamiyet’in sembolü olduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey olarak bize bağlanan 80 tane köy vardı. Şimdiye kadar 80 tane köyün tamamının asfalt ve kilit taşı çalışmalarını tamamladık. Köylerimizin tamamında parklarımız hazır durumda, parklarımızın içerisinde oyun grupları ve fitnes aletleri mevcut. Yeni bağlanan mahallelerimize taziye evi ve camii yapımlarımız başladı. Taziye evleri ve camii inşaatlarımızın bir kısmı tamamlanırken, bir kısmının çalışmaları devam ediyor. Çimenli Mahallemize yapılan camimizin inşaatı da birkaç ay içerisinde tamamlanacak. Şahinbey’in her mahallesinde ne ihtiyaç varsa sosyal tesis, cami bunların hepsini Şahinbey Belediyesi olarak tamamlayacağız” dedi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir