Sağlınız İçin Her Gün 10 Bin Adım Atın

Sağlıklı Yaşam İçin Her Gün On Bin Adım atın projesiyle vatandaşları spor yapmaya davet eden Şahinbey Belediyemiz bu geleneğini bu haftada sürdürdü.

Her hafta sonu Kavaklık Parkı’nda düzenlenen yürüyüşe vatandaşlarla birlikte katılan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu sporun önemine dikkat çekti.

Sağlıklı Bir Toplum İçin Spor Yapalım

Sağlıklı bir toplum için spor yapmak gerektiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, “Sağlıklı bir toplum ve yaşam için spor şart. Sağlıklı toplumun oluşması, sağlıklı bireylerin varlığı ile mümkündür. Toplumun ihtiyaç duyduğu sportif faaliyetlerin gerçekleştirilmesi çocukların ve gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi çok büyük önem taşımaktadır. Bunun içinde Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her alanda spor yapabilmeleri için alanlar oluşturduk ” dedi.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir