RUHSATSIZ KAÇAK YAPILARA İZİN VERİLMİYOR

RUHSATSIZ KAÇAK YAPILARA İZİN VERİLMİYOR

Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinde ruhsatsız yapılaşmayı önlemek amacıyla yapılan denetimler aralıksız devam ediyor.

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Belediye İmar sınırları içerisinde bulunan KARAYÜN Köyü’nde maliye hazinesine ait parsel üzerinde ruhsatsız kaçak yapı olduğunu tespit etti.

Yapılan incelemenin ardından çevrede güvenlik önlemi alan Jandarma ekiplerinin yanı sıra Belediye Zabıtasına bağlı ekiplerin de destek verdiği yıkım sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürü, kaçak ve yapı izin ruhsatı olmayan inşaatların mevzuat gereği yıkılacağını, izinsiz yapılara asla müsaade edilmeyeceğine dikkat çekerek : “Ekiplerimiz 24 saat esaslı sürekli kaçak ve ruhsatsız yapıları denetlemektedir. Batman büyük şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kentimizde sağlıklı ve güvenli çevreler oluşturmak amacıyla, çarpık kentleşme ve imar kirliliğine yol açan kaçak yapılara karşı mücadelemiz kararlı ve tavizsiz şekilde devam edecek” ifadelerinde bulundu.

BATMAN İL BELEDİYESİ

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir