Reyhanlı Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü Ekiplerinin Faaliyetleri

Reyhanlı Belediyesi Makine ikmal müdürlüğü Ustaları tarafından Belediyemizin hizmet araçları faaliyetlerine başlamadan önce bakım onarım atölyesinde günlük rutin bakım ve kontrolleri yapıldıktan sonra faaliyetlerine başlamaktadır. Makine ikmal ekiplerimiz tarafından Yenimahalle’de yapımına başlanan Park alanı çalışmasında Park Bahçe müdürlüğü ekiplerine park alanını düzeltilmesi için 1 adet greyder gönderip çalışmalara destek oldu.
Temizlik İşleri müdürlüğü ekiplerince farklı adreslerdeki mahallerin boş parsel temizleme işlemine 1 adet greyderle çalışmalara destek verdi. Ayrıca Gazimürsel ve Konuk mahallerinde hayvansal atık gübresi temizleme işlemi 1 adet kepçe ve 2 kamyon vasıtasıyla yapıldı.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir