Osmaniye’de İnşaat İşçileri “Vakit Türkiye Vakti” Dedi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir grup inşaat işçisi çalıştıkları inşaatın önünde toplanarak üzerinde “Vakit Türkiye Vakti” yazılı pankart açıp Cumhur İttifakı’na destek verdi.

Osmaniye‘nin Kadirli ilçesinde bir grup inşaat işçisi çalıştıkları inşaatın önünde toplanarak üzerinde “Vakit Türkiye Vakti” yazılı pankart açıp Cumhur İttifakı’na destek verdi.24 Haziran’da yapılacak genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Kadirli ilçesinde bir inşaat firmasının çalışanları Cumhur İttifakına destek vermek için bir araya geldi.İnşaat işçileri çalıştıkları site inşaatının önünde toplanarak üzerinde “Vakit Türkiye Vakti” yazılı pankart açıp basın açıklaması yaptı. Türkiye’yi dört bir taraftan zor durumda bırakmak isteyenlerce hazırlanan ittifakın karşısında Cumhur İttifakına destek verdiklerini açıklayan inşaat ustası Bülent Can, “Ben 20 yıldır Saadet Partisi üyesiyim, ancak bu dönem partimden istifa ederek Cumhur İttifakını destekleme kararı aldım” dedi.

İnşaat işçileri yaptıkları açıklamanın ardından “Vakit Türkiye Vakti” yazılı pankartı da çalıştıkları inşaata astılar.

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir