Nikahı Göldeki Kayıkta Kıydılar

Kahramanmaraş‘ın Elbistan ilçesinde nikah günlerini özel kılmak isteyen Ejder Yılmaz ve Gönül Gökçınar çifti, Ceyhan Nehri’nin kaynak noktası olan Pınarbaşı Gölü’nde kayık üzerinde resmi nikah kıydı.

Elbistan’da her gün binlerce kişinin uğradığı en gözde mekanların başında gelen Pınarbaşı, ilginç bir nikaha sahne oldu. Ekinözülü damat ile Kırşehirli gelinin resmi nikahı, gölde yüzen kayıkta kıyıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Ekinözü biriminde görev yapan Ejder Yılmaz, Kırşehirli olan Gönül Gökçınar’la hayatını birleştirme kararı aldı. Çift, evlilik işlemleri için Ekinözü Belediyesi’ne başvurdu. Genç çift, bir ömür sürecek mutluluklarına ‘evet’ diyecekleri resmi nikah töreni için ise oldukça ilginç bir istekte bulundu. Gökçınar ve Yılmaz çiftçinin, Pınarbaşı Gölü’nde kayık üzerinde nikah kıyma isteği, Ekinözü Belediye Başkan Vekili Cuma Uykun tarafından kabul edildi. Evlendirme dairesindeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Pınarbaşı’na gelen çiftin resmi nikahı, kiraladıkları saltanat kayığında kıyıldı.

Ekinözü Belediye Başkan Vekili Cuma Uykun, Gönül Gökçınar ve Ejder Yılmaz çiftine mutluluklar dileyerek, “Gençlerimizin bizden böyle bir talepleri oldu. Biz de onları kırmadık. Göl üzerinde yüzen kayıkta resmi nikahlarını kıydık. Bizler için de ilginç ve özel bir anı oldu. Kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz” dedi.

Gönül Gökçınar ve Ejder Yılmaz çiftçi de, nikah günlerini özel bir hale getirmek ve güzel bir anı olması için böyle bir karar aldıklarını söylediler.

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir