MUHTARLARDAN BAŞKAN AYHAN’A TEŞEKKÜR

Akçakale Belediyesi, Kış öncesi tüm hızıyla stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, yaptığı açıklamada, merkez ve kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalıştıklarını söyledi.

Akçakale ilçe merkezine yaklaşık 25 km uzaklıkta bulunan Sınır Gören mahallesi Merkez sokak, Mil Mahallesi Erkent, Erkent Küme Eveler, Dalca ve Dalca Küme Evler bölgesinde çalışmalarını tamamlayan ekipler 2 grup halinde çalışmalara hız kesmeden Yedi Yol mahallesi, Merkez ve Küme Evler bölgesinde devam ediyor.

“Bozuk yolu olmayan bir Akçakale” sloganıyla hareket ettiklerini, merkez ve kırsal mahalle yollarında stabilize yol çalışmalarına başlandığını belirten Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, şunları kaydetti: “Özellikle kırsal mahallelerde kış aylarının rahat geçmesi için çalışma yürüten kırsal hizmetler Müdürlüğü ekipleri vatandaşın da takdirini topluyor. Ekiplerimiz ilçe sınırları içerisinde bulunan Sınır Gören, Mil, Yedi Yol mahalleleri başta olmak üzere Akçakale genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Akçakale Belediyesi olarak insana hizmet götürme aşkıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Mahallelerindeki yol yapım çalışmaları sona eren Sınır Gören Mahalle Muhtarı Halil Güngör; “Belediyemiz mahallemizin her sokağında çok güzel bir çalışma yürüterek yollarımızın yapımını tamamladı. Bu anlamda Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan’a teşekkür ediyoruz. İnancınız olsun ki kış aylarında bu gördüğünüz bölgelerde bataklık olması sebebiyle giriş ve çıkış yapamıyorduk. Yağmurlu günlerde şu yanımda gördüğünüz arkadaşlarım köyümüzün merkezine dahi gidip gelemiyordu. Daha da önemlisi okul servisleri şu ilerde gördüğünüz 2 km mesafeyi gelemedikleri için çocuklarımız çamur deryasından yürüyerek okula giderdi. Çok şükür, Allah razı olsun belediye başkanımız bizleri kırmadı bizim bütün isteklerimizi yerine getirdiği  gibi bu kez de yollarımızı yapmış oldu. Kendilerine çok müteşekkiriz Allah ondan razı olsun. Biz her durumda başkanımızın yanındayız Allah onu var etsin başımızdan eksik etmesin.” Dedi.

Yedi Yol Mahalle Muhtarı Hilmi Güngör ise yapılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu belirterek şöyle devam etti; “Yedi Yol Mahalle merkezi ve köy içindeki yollarımız yapılmaktadır. Akçakale Belediyesi çalışanlarına ve özellikle Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan’a çok teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Nerede insan varsa orada hizmet var.” dedi.

Akçakale Belediyesi Kırsal hizmetler Müdürlüğü belirlenen mahallelerde 30 km stabilize yol çalışması gerçekleştirdi.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir