Müftü Sağlam Veda Etti

Kastamonu’nun Hanönü İlçe Müftüsü Osman Sağlam, Diyanet İşleri Başkanlığının il ve ilçe müftüler kararnamesiyle Aksaray Güzelyurt İlçe Müftülüğüne atandı.

Kastamonu‘nun Hanönü İlçe Müftüsü Osman SağlamDiyanet İşleri Başkanlığının il ve ilçe müftüler kararnamesiyle Aksaray Güzelyurt İlçe Müftülüğüne atandı.

Yaklaşık 6 yıldır Hanönü İlçe Müftüsü olarak görev yapan Müftü Sağlam, Merkez Camisinde son vaazını yapıp cuma namazını kıldırdı.

Müftü Osman Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altı yıldır Şeyh Şaban-ı Veli Hazretlerinin doğum yeri olan Hanönü ilçesinde görev yaptığını ve çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sağlam, Hanönülülerin desteği ile birçok hizmetin yapıldığını belirterek bazılarının tamamlandığını ve bazılarının da tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.Müftü Sağlam, desteklerinden dolayı Hanönü halkına teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istedi.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir