MİHALIÇÇIK’A YENİ YOLLAR

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipleri Eskişehir merkezindeki çalışmalarının yanı sıra ilçelerdeki yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak Mihalıççık ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi’nde ve Yunusemre Caddesi’nde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin görev ve sorumluluğunda bulunan Mihalıççık ilçe merkezindeki Atatürk ve Yunusemre Caddelerindeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasından ardındanasfalt kaplama çalışmalarına başladı. Mihalıççıklı vatandaşlar, kış mevsimi gelmeden yapılan yol çalışmasından memnun olduklarını belirterek, daha güvenle ve konforlu bir yolculuk yapabilmelerini sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Yunusemre ve Atatürk Caddelerindeki çalışmalarının ardından Hastane Caddesi’nde ve Ömerbey Caddesi’nde de sıcak asfalt serimi yapılacağının müjdesini veren ekipler, sürücüleri çalışma yapılan bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardılar.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir