Meram’da şivlilik coşkusu

İslam alemi mübarek Meram’da şivlilik coşkusu üç aylar ve onun müjdecisi olan Regaib Kandili’ne kavuşmanın sevincini yaşıyor. Konya’ya has bir gelenek olan Regaib Kandili’nin gündüzünde çocuklara ‘Şivlilik’ ikramı Meram’da da büyük bir coşkuya neden oldu. Meram Belediyesi’nde ve tesislerinde yaklaşık 5 bin çocuğa şivlilik ikramı yapıldı.

 

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye hizmet binasına gelen çocuklara şivlilik ikram etti.

 

Tüm hemşehrilerimiz ve İslam dünyasının Regaib Kandilini kutlayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Faziletli ve bereketli bir zaman diliminin ilk müjdecisi olan Regaib Kandili’nde Konya’mıza özgü bir gelenek olan şivlilik coşkusu tüm şehrimizi sardı. Biz de çocuklarımızın sevincine ortak olmak için belediye hizmet binamızda ve belediyemizin diğer tesislerinde şivlilik dağıttık. Bu vesileyle, manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaib Kandili’nin tüm hemşehrilerimiz için sevgi ve huzurun birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BAŞKAN YARDIMCIS

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir