MEHMETLİ BELDESİ’NDE “MESİRE ALANI” ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sumbas’a bağlı Mehmetli Beldesi’nde ailelerin yılın 365 günü rahatça piknik yapabilecekleri mesire alanı yapım çalışmaları başlatıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Fatih Seyitoğlu, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesi’nde Kesik suyu kenarındaki 10 dönümlük arazi üzerinde, içerisinde piknik alanı, çocuk ve genç parkı, fitnis aletleri, dinlenme alanları, büfe, kafeterya, otopark, yerel ürün stantları ve kamelyalarin bulunduğu mesire alanı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Çalışmaları, 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını belirten Başkan Seyitoğlu, “Mehmetli Belediyesi Mesire alanı tamamlandığında ailecek eğlenilecek ve hoş vakit geçirilecek nezih bir ortam sunacak. İlk etapta kesiksuyu kenarına 350 metre uzunluğunda 2,5 metre yüksekliğinde istinat duvarı çekildi. Çevre düzenlemesine başlandı. 2022 yılı içerisinde hizmete açmayı planladığımız mesire alanı, beldemiz ve çevre ilçe ve köylerimiz için de önemli bir alan olacaktır.” dedi.
Mehmetli’de güvenlik sorunu olmayan ve yılın 12 ayında ailecek piknik yapılabilecek mesire alanını insanların hizmetine sunacaklarını anlatan Seyitoğlu, şunları kaydetti:
“Doğayla iç içe, vatandaşımızın ailesiyle birlikte şehir gürültüsünden uzak kalarak dinlenebileceği, piknik alanlarına sahip ve güvenlikli bir doğal alanı halkımızın kullanımına sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çevre düzenlemesi yapılacak olan, içerisinde piknik alanları, çocuklar için oyun grupları bulunacak. Mesire alanımızın içerisinde 24 saat güvenlik sağlayacağız. Mesire alanımız belediyemiz tarafından işletilecek. Mehmetli’de insanlarımızın yararına olacak hizmetleri inşallah hep birlikte kazandıracağız.” 

SUMBAS BELEDİYESİ

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir