Mehmet Boşnak Yıldev Spor Şampiyon

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda Mehmet Boşnak Yıldev Spor, Körfez Grubu şampiyonu oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda Mehmet BoşnakYıldev Spor, Körfez Grubu şampiyonu oldu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş‘ın da izlediği final karşılaşması, İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapıldı.

Hatay yöresi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Metin Sugitin ile M. Sait Güden’in yönettiği karşılaşmada Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor’u 2-0 yenen Mehmet Boşnak Yıldev Spor, Körfez Grubu şampiyonu oldu. Mehmet Boşnak Yıldev Spor’un gollerini Hıdır Özdemir ile Sedat Kaymaz attı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, maçın bitiş düdüğünün ardından şampiyon olan Mehmet Boşnak Yıldev Spor ile 2. Olan Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor’a kupalarını verdi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir