KOMŞULAR ONİKİŞUBAT’TA BULUŞTU

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, komşuluk bilincini arttırmak ve komşular arasında bir gönül bağı kurmak amacıyla hayata geçirdiği komşu kahvaltısını bu kez de Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete açılacak olan Binevler Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirdi.

Kahvaltıya Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti il ve ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel bu tür aktivitelerden çok mutlu olduğunu belirterek ” Öncelikle Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek Beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonlar hem bizim örf, adet, gelenek ve göreneklerimize son derece katkıda bulunan ve birbirimize bu dünya telaşı içerisinde birbirimizi hatırlamamızı sağlayan çok önemli organizasyonlardır. Onun için kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu tür organizasyonlarda bir araya gelmeyi temenni ediyorum.
Aynı zamanda yeri gelmişken bir teşekkürü de sizlere ifade etmeden geçemeyeceğim. Çok yakında 24 Haziran seçimini atlattık. Allah sizden razı olsun. Mahallelerimiz çok büyük destek verdiler. Tekrar tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Teknolojinin hızla geliştiği ve site kültürünün arttığı, bu nedenle kapı komşularının birbirini tanımadığı günümüzde, komşuluk bilincini tekrar kazandırmak amacıyla çalışmalar yürüten Başkan Mahçiçek, bu sebeple düzenlediği kahvaltıda yaptığı açıklamada “Değerli kardeşlerim, komşusu açken, tok gezen bizden değildir inancı ile birlik ve beraberlik olgusunu yaşıyoruz.
Binevler mahallemiz geçmiş günlere nazaran çok daha iyi hizmetler aldı. Binevler Kapalı Pazar Yerimiz sokak ortalarında alışveriş yapma sıkıntısından kurtaracak bir proje.Artık bu güzel meydanda yağmur, çamur altında kalmadan alışverişinizi çok daha rahat biçimde yapabileceksiniz. Göreve geldiğimiz günden bu yana toplamda 4 senede sadece Binevler Mahallemize 4 Milyon 375 Bin TL değerinde yatırım yaptık.
Ama bunlardan en önemlisi birlik, beraberlik ve bütünlüğümüz.
O bizi kuşatan, bize zarar vermek isteyenler bu bütünlüğü, beraberliği gördükçe gücümüzü anlayacaklar. Bu milleti bölemeyecekler. Defalarca bu birliği, bu beraberliği bozmak için gayret ettiler. Şimdi bakıyorsunuz ABD diyor ki; iki bakanınıza yaptırım uygulayacağız. Bizim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi de diyorki; biz de sizin iki bakanınıza yaptırım uygulayacağız. Biz bundan 10-15 sene önce batı ne der? Amerika ne der acaba, kredi verirler mi? diye korkardık. Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi bizlere özgüven getirdi. Artık onların karşısına çıkıp istediğimizi konuşuyor, bizleri yıldıramayacaklarını söylüyoruz.
Halkı Müslüman olan bütün milletler bizimle beraber.
Bizleri şimdi ekonomik olarak yıkmaya çalışıyorlar. Ama biz yılmayacağız, çalışacağız, direneceğiz. Türkiye’nin ne kadar güçlü bir devlet olduğunu görecekler.
Birlik ve beraberliğimizi ayakta tutmanın en önemli noktalarından biri de komşuluk değerli kardeşlerim. Her zaman söylüyorum, eskiden komşular ne yapardı? Yemeklerini, aşlarını paylaşırlardı. Çocuklarını komşularına emanet ederlerdi. Şimdi malesef apartmanlarda kapı komşuları birbirini tanımıyor.İyi günlerde, kötü günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. 90 senede yapılamayanı biz 4 sene yaptık. Bizim için esas olan güzellikler. Önemli olan gelecek nesillerimiz. Çocuklarımıza sahip çıkacağız. Bizim tek sermayemiz çocuklar. Yeni dönemde de 7-8 noktada ücretsiz üniversite hazırlık kursları açacağız.
Bu sabah bizlerle birlikte olduğunuz için başta il ve ilçe teşkilatımıza, belediye meclis üyelerimize ve siz değerli kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.
Binevler Kapalı Pazar Yerimizin açılışını Kurban Bayramı’ndan sonra gerçekleştireceğiz. Çünkü o süreçte ücretsiz olarak burada kurban kesimi yapacağız.
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyor, afiyet olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir