Kitap Fuarı Gücünü Ziyaretçilerinden Aldı

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Selim Tunçbilek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Tunçbilek’in yazarlar adına Başkan Çelik’e teşekkür etmesi üzerine asıl teşekkürü fuarı ziyaret edenlerin hak ettiğini dile getiren Başkan Çelik, “Türkiye’nin konuştuğu fuarımıza güç verenler hemşehrilerimiz oldu” dedi.
Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Selim Tunçbilek, çok nitelikli, çok kaliteli, yazarlar ve okuyucular açısından çok başarılı bir fuarın gerçekleştirildiğini belirterek, “Sizleri Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir fuarı tertiplemeniz nedeniyle kutluyoruz. Kayserili yazarlarımız ve Türkiye’deki yazarlarımız adına şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“KAYSERİ’NİN BU İŞİ BİLDİĞİ GÖRÜLDÜ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de teşekkürün büyüğünü fuara gelerek o fuarı yaşatanların hak ettiğini söyledi. 672 bin 524 kişiye ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Çelik, “Güzel bir etkinlik yapıyoruz; ama o etkinliğe güç veren hemşehrilerimiz. Profesyonel fuarlara taş çıkaracak bir fuar düzenledik. Bu fuarlara siz yazarlar değer kattınız; ama asıl değer fuarı ziyaret eden hemşehrilerimizdir” dedi.
Göreve başladıklarında ortaya koyduğu “Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim” vizyonunu bu fuarda da uyguladıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Acaba bu sene fuarın kalitesi ve ziyaretçi sayısı düşer mi diye düşünenler, bu sene kalite ve ziyaretçi sayısının arttığını görünce Kayseri bu işi biliyor dediler. Gelen tüm yazarlarımız bu fuarın kalitesini tüm Türkiye’de duyurdular. Şehir böyle böyle cazibe merkezi oluyor. Ekim ayı boyunca entelektüel kesimde Kayseri ve Kayseri’deki bu fuar konuşuldu. Kayserili yazarlarımıza da fuarın girişinde ve en güzel yerinde yer verdik.”
“KAYSERİ’NİN KÜLTÜR HAYATI DEĞİŞİYOR”
Kayseri’yi okuyan ve okutan şehir yapma konusunda kararlı olduklarını da vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “Sizin gibi değerli yazarlarımız yazacaklar, biz de bu tür organizasyonlarla şehrimizi okuyan şehir yapacağız. Kütüphane yatırımlarımız, çıkardığımız dergiler ve benzeri faaliyetler Kayseri’nin kültür hayatını değiştirdi. İnşallah bu ve buna benzer kültürel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir