Kırşehir Belediyesi Tenisçileri Bursa’da Yapılan Turnuvada Madalyaları Topladı

 Bursa ‘da düzenlenen 12 yaş tenis müsabakasında Kırşehir Belediyesi tenisçileri yaptıkları müsabakalarda derece girerek madalyaları topladılar.

Bursa Yeşil Rotary kulübünde düzenlenen turnuvada 12 yaş tenis müsabakasında Kırşehir Belediyesi sporcularından Musa Dadalı 1. Olarak altın madalya, Atilla Berke Yılmaz 2. Olarak gümüş madalya, Kayra Bartu Tekdoğan , Ela naz Kızılırmak , Mehmet Kocamış 3. Olarak bronz madalya aldı.

 

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’de dereceye giren sporcuları tebrik ederek şunları belirtti. Bursa da yapılan 12 yaş turnuvasında Kırşehir Belediyesi tenis turnuvasında başarı göstermiş olan sporcularımızı tebrik ediyor,  başarılarının devamını diliyorum, inşallah daha güzel başarılar elde edeceklerdir.

Başkan Bahçeci, Millet olarak geleceğe umutla bakabilmenin tek yolu çocuklarını ve gençlerini doğru yetiştirmekten geçer. Kırşehir Belediyesi olarak bu anlamda çocuklarımızın ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi adına onları spora teşvik ediyoruz.Tenis branşı da çocuklarımızın karakterinin oluşmasında, öz güven kazanılmasında ve ani karar verebilme yeteneklerinin artmasında nicelikle ve nitelikli bir spordur. Tenis sporunu yapan çocuklarımızın aileleri de bu konuda çok şanslılar. Kırşehir’de böyle zeminler olması ve sizlerin çocuklarınızı spora yönlendirmeniz ve onları takip etmeniz çok önemli” dedi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir