KIRSALA 300 ADET OTOBÜS DURAĞI MONTE EDİLDİ

Hedef ulaşımda kalite, konfor ve güvenliği arttırmak

Şehir içi ulaşımda kalite, konfor ve güvenliği artırmak için bugüne kadar önemli çalışmalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, merkezde olduğu gibi kırsal kesimlere de yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Vatandaşların toplu ulaşım araçlarını beklerken, mevsimsel olumsuzluklardan etkilenmemeleri için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından kırsal mahallelere 300 adet otobüs durağı montajı gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, mahalle muhtarlarının talep ve görüşleri de dikkate alınarak, MOTAŞ ile Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı birimlerden Planlama Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Toplu Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğünün koordinesinde belirlenen durak yerlerinin montajının tamamlandığı belirtildi.

Buna göre Akçadağ’a 51, Arguvan’a 3, Battalgazi’ye 68, Darende’ye 44, Doğanşehir’e 12, Hekimhan’a 11, Kale’ye 8, Kuluncak’a 21, Pütürge’ye 6, Yazıhan’a 22, Yeşilyurt’a 54 olmak üzere toplam 300 adet sac durak kabin montajının yapıldığı kaydedildi.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir