KAYMAKAMIMIZ SAYIN OSMAN BİLİCİ: “NAZ MAKAMI DEĞİL NİYAZ MAKAMIYIZ”

İlçemizde; kamu hizmetlerinin sunulmasında vatandaş memnuniyeti, hizmette süreklilik, idarenin bütünlüğü, kurumlarda yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ve Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı, Kaymakamımız Sayın Osman BİLİCİ başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya, İlçemizde faaliyet yürüten kamu kurum ve kuruluşlarının şube başkanları katıldı.

Kaymakamımız Sayın Bilici’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı; Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyon, kurum ve kuruluşlarımızın yürütmüş oldukları kamu hizmet standartları ile hizmetlerin değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri ve sıfır atık projesi konularının görüşülmesiyle devam etti.

“Naz Makamı Değil, Niyaz Makamıyız”

Kamu hizmetlerinin vatandaşlara sunulmasında vatandaş memnuniyetinin göz önünde bulundurularak hizmetlerin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması gerektiğinin altını çizen Kaymakamımız Sayın BİLİCİ; kamu çalışanlarımızın devlet ciddiyetine yakışır bir şekilde vakarla ve sabırla hareket ederek hizmetlerin sunulmasında vatandaşları karşılama, ağırlama ve uğurlamada profesyonellik ilkesi çerçevesinde azami nezaketi göstermeleri gerektiğini, Covid-19 ile mücadelede kurumlarımızın birbirleriyle koordinasyon halinde olmaları gerektiğini  ve “Naz makamı değil, niyaz makamı” olduklarını ifade etti.

Sayın BİLİCİ, konuşmasının devamında; dünyada kimilerinin yemekten öldüğünü, kimilerinin de açlıktan öldüğünü, insanların sıfır atıkla doğayı daha az kirleteceklerini ve daha az tahrip edeceklerini belirterek kamu kaynaklarının kullanılmasında tasarrufa ve dünyadaki israfa dikkat çekti.

Daha sonra kurumların faaliyetlerini değerlendiren Sayın BİLİCİ, İlçe İdare Şube Başkanları’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir