KARAMAN BELEDİYESİ – PİRİ REİS VADİSİ’NDE SONA DOĞRU

PİRİ REİS VADİSİ’NDE SONA DOĞRU

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) işbirliğinde yapımı devam eden Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmalar sona yaklaştı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, proje içerisinde bulunan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.

Karaman’ın en prestijli toplu konut projelerinden biri olan Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Konut inşaatları tamamlanan projenin, sosyal tesis alanları ve çevre düzenlemesinde yürütülen çalışmalar da son aşamaya geldi. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, konut teslimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağını söyledi.

Piri Reis Vadisi Projesi sayesinde Doğukışla bölgesinin bir cazibe merkezi haline geleceğini belirten Başkan Çalışkan, projenin Türkiye’de örnek bir konut projesi olduğunu vurguladı. İncelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:

“TOKİ işbirliğinde hayata geçirdiğimiz Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmalar artık tamamlanmak üzere. Yaklaşık 70 bin m² alana sahip projede, 450 konutun yanı sıra; alışveriş merkezleri ve ticaret alanı, restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otoparklar, anfi tiyatro ve spor alanları yer alıyor. Çalışmalar şu anda, son derece modern ve estetik bir çerçevede planlanan çevre ve yeşil alan düzenlemelerinde devam ediyor. Piri Reis Vadisi Projesi; konutları, sosyal donatıları ve yeşil alanları ile Doğu Kışla bölgesini güzide bir cazibe merkezi haline getirecek. İnşallah önümüzdeki aylarda hak sahiplerine almış oldukları konutların anahtarlarını teslim etmeye başlayacağız. Karaman Belediyesi olarak şehrimize değer katan yatırım ve projelerimize devam edeceğiz.”

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir