Karaisalı’ya Çocuk ve Dinlenme Parkı

Seyhan Belediyesi Adana’nın diğer bir ilçesi olan Karaisalı’ya çocuk ve dinlenme parkı yaptırdı. Daha önce Seyhan Belediye Meclisinin aldığı karar ile yapılan parka Zeydan Karalar ismi verildi. Parkın açılışını ise Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan birlikte yaptı.
“CUMHURİYETİ KADINLAR KORUYACAKTIR”
Açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar parkların kısa sürede yıprandığını belirterek parkların korunması gerektiğini söyledi. Parkların korunması görevini kadınlardan isteyen Başkan Zeydan Karalar, parkları da cumhuriyeti de koruyacaklarını söyledi. Başkan Zeydan Karalar “Parkları yapmak kadar onları korumakta önemli. Akşamları buralar kalabalık olur. Analarımız kardeşlerimiz gelir. Çocuklarımız gençlerimiz gelir burası kalabalık olur. Karaisalı halkına feda olsun. Ben Saadettin Başkana da söylüyorum ben fahri hemşerilik istemiyorum, ben murtçuyum. Bu parkı koruyacağız ama başka değerlerimizi de koruyacağız. Bu kadar büyük zorlukla, kanla kurulan cumhuriyeti de koruyacağız. Neyi nerede nasıl kazandığımızı da bileceğiz ve koruyacağız ” ifadelerini kullandı.

ASLAN’DAN KARALAR’A TEŞEKKÜR
Başkan Zeydan Karalar’ın ardından söz alan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’da ricalarını geri çevirmeyerek ilçelerine park kazandıran Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Başkan Aslan, “Bu pakın yapımında sağ olsun Zeydan Karalar bey, hem CHP ilçe teşkilatı hem de şahsımın ricasını kırmayarak ilçemize çok güzel bir park kazandırılmasına vesile oldu. Bu nedenle şahsım ve Karaisalı halkı adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir