KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI

Meram’da kar mesaisi

Meram’da kar bereketi

Toru, karla mücadele çalışmalarını inceledi

Konya şehir merkezine mevsimin ilk karının yağması nedeniyle Meram Belediyesi tüm tedbirlerini aldı. Gece saatlerinden itibaren Meram’daki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fatma Toru, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin seferber olduğunu söyledi.

İlçe genelinde etkili olan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için Meram Belediyesi tüm tedbirlerini aldı. Akşam saatlerinden itibaren ekipler Arif Bilge Tesislerinde toplanmaya başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da gece 00:30 sularında tesislere gelerek kar temizle çalışmalarını sürdürecek ilk ekipleri sahaya gönderdi.

48 EKİP GÖREV YAPIYOR

Arif Bilge Tesisleri’nde nöbetteki ekiplerle bir araya gelen Başkan Toru, “Kar yağışının ilçe genelinde hayatı olumsuz etkilememesi için 48 ayrı ekip 110 personelle beraber sahada çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

KAR BEREKETTİR

Konya Ovası’na mevsimin ilk karının düşmesinin şehirde büyük sevince neden olduğunu vurgulayan Toru, “Bereket olarak özellikle çiftçilerimizin beklediği kar yağışına da kavuşmuş olduk. Meram Belediyesi olarak 48 kar küreme aracı ve iş makinemizle birlikte ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. Gece saatlerinden itibaren tüm ekiplerimiz hem kırsalda hem de şehir merkezinde Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde çalışmalara başladı. Meram ilçemizde ana arterlerin ve köy bağlantı yollarımızın açık olması için ekiplerimiz koordine edildi. İnşallah vatandaşlarımız herhangi bir sorun yaşamadan bu kar yağışını atlatmış olacağız. Önemli olarak karın bereket olarak ovamıza yağması” diye konuştu.

35 YAYA EKİBİ GÜNDÜZ GÖREV YAPACAK

Gece saatlerinden itibaren kar küreme ve tuzlama çalışmalarına start veren Meram Belediyesi, gündüz de 35 yaya ekibiyle kaldırımları temizleyecek. Çalışmalar Arif Bilge Tesislerinden koordine edilecek ve Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden 48 ayrı ekip ve toplam 145 personel görev yapacak.

HALİL İBRAHİM DİNCEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir