indirim kararı

Beyşehir Belediyesi’nden enflasyonla mücadeleye tam destek

Beyşehir Belediyesi, hükümetin enflasyonla mücadele programına destek olmak amacıyla Beyşehir Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Murat Özaltun’un başkanlığında Ekim ayının son gününde
indirim kararını görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Meclis toplantısında, Beyşehir Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde yüzde 10 ila 15 arasında indirim yapılması konusu görüşülerek müzakere edildi.
Özaltun, indirim kararı oylamaya sunulmadan önce meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, hükümetin enflasyonla mücadelesine destek vermek isteyen Türkiye’deki birçok belediye ile esnafın değişik oranlarda indirim kararı aldığını hatırlatarak, Beyşehir’de faaliyet gösteren esnafların da sivil toplum örgütlerinin girişimiyle benzer indirimlere gittiklerini belirtti. Beyşehir Belediyesi olarak da bu mücadeleye tam destek vermek istediklerini vurgulayan Özaltun, “Gerçekten ülke olarak bu konuda topyekün bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadeleden birlikte çıkabilmek için bu konuda hepimizin, siz meclis üyelerimizin de Beyşehir Belediyesi özelinde desteği gerekiyor. Bu hususta olağanüstü bir toplantı organize ederek biraraya geldik. Desteklerinizden dolayı şimdiden sizlere teşekkür ediyorum”dedi.
Meclisin gündemine gelen indirim kararı daha sonra görüşülüp istişare edilirken, Beyşehir
Belediyesi’nin Taşköprü Aile Çay Bahçesi, Anne ve Çocuk Kulübü, Kültür ve Yaşam Merkezi ile
Emekliler Konağı gibi sosyal tesis ücretlerinde yüzde 15’lik bir indirime gidilmesi oybirliği ile
kararlaştırıldı.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir