İLÇELERDEN GELEN KADINLAR ANNELER GÜNÜ’NDE BAŞKAN BÜYÜKERŞEN İLE PİKNİKTE BULUŞTU

İLÇELERDEN GELEN KADINLAR ANNELER GÜNÜ’NDE

BAŞKAN BÜYÜKERŞEN İLE PİKNİKTE BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi, Anneler Gününde geleneksel hale getirdiği piknik etkinliğini bu sene ilçelerden gelen 2500’e yakın kadın ile gerçekleştirdi. Mamuca yolunda bulunan Büyükşehir Belediyesi Gülpınar Piknik Alanında gerçekleştirilen piknikte kadınlar gün boyu gönüllerince eğlendiler.

Eskişehir’in dört bir yanından otobüsler ile Büyükşehir Belediyesi Mamuca mevkii ESKİ Göleti yanında bulunan piknik alanına getirilen anneler ve çocukları, burada düzenlenen Anneler Günü Pikniğinde gönüllerince eğlendiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayları Engin Çakmak, Nuray Akçasoy, Figen Kahya, Jale Nur Süllü, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve belediye bürokratlarının katıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Etkinlikte konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen “Annelerimiz insanların kaynağı, bize hayat veren kadınlar. En zor zamanlarda yanına sığındığımız güzel insanlardırımız. Kutsal, mukaddes ve hürmete en çok layık olan sizlerin Anneler Günü’nüzü en içten duygularımla kutluyorum, ebediyete intikal etmiş tüm annelerimiz saygı ve minnetle anıyorum. Sağ olun var olun” dedi.

Konuşma sonrası sahneye çıkan Eskişehir’in sevilen sanatçılarından Mesut Girgin söylediği şarkı ve türkülerle kadınlara unutamaycakları bir gün yaşattı.

Yılmaz Büyükerşen’e düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkür eden kadınlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

  EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir