İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

DEFNE BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN LARVASİT MÜCADELE

Defne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla başlattıkları larvasit mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Bu hafta Çekmece Mahallesi’nde çalıştıklarını duyuran ekipler, sivrisinek larvalarının yoğun olduğu sulak yerler, kanalizasyon, menfez, yeşil alanlar ve katı atık depoları gibi noktalarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştirerek sivrisinek yumurtalarının ergin hale gelmeden yok edilmesini sağladıkları bilgisini verdiler.

Defne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, aralıksız her bölgede gerçekleştirecekleri larvasit mücadele çalışmaları ile sivrisinek üremesinin önünü almayı hedeflediklerini ifade ettiler.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

 

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir