İESOB’den Mehmetçiklere destek

İESOB’den ordumuza anlamlı destek…

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’nin koordinasyonu altında  Hatay’da  düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı ve Şanlı Ordumuza Destek’  konulu toplantıya İzmir Esnaf Teşkilatı da büyük katılım gösterdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerine destek vermek için  düzenlenen toplantıya İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) yöneticileri ile bağlı odaların başkan ve idarecileri duyarsız kalmadı.

İzmir farkı

Hatay’daki coşkuyu paylaşmak, yüreklerindeki heyecanı ifade etmek adına toplantıya tam destek veren İzmir kafilesi,  İESOB’nin organizasyonu altında otobüslerle, özel araç ve uçakla Hatay’daki toplantıya geniş katılım sağladı.

Vatanının bölünmez bütünlüğünü vurgulayan İzmir Esnaf Teşkilatı yöneticileri, üyeleri, ayrıca  Mehmetçiklerimize destek, Afrin’li kardeşlerimize hayat olması için yanlarında battaniye, zeytin, peynir, incir gibi yöresel ürünler de götürdü. Bir TIR aracında toplanan yöresel ürünler ve hediyelerin dağıtımının,  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından  gerçekleştirileceği açıklandı.

Öte yandan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim, denetim ve disiplin kurulları bu ayki toplantılarını Hatay’da gerçekleştirerek, kamuoyunun dikkatlerini ulvi amaçlara hizmet eden etkinliklere çektiler.

Gönlümüz, aklımız onlarla

Ahilik geleneğini benimseyen esnaf sanatkarların her zaman devletinin ve milletinin yanında yer aldıklarına dikkat çeken İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, ‘Türk esnaf ve sanatkarları bu  defa da tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile devletinin ve hükümetinin yanında olmuştur. Ülkemiz zor günler yaşamaktadır. Bu sıkıntılı süreçte Türk toplumu bütünlüğünü korumalı, Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan ülküsü etrafında sımsıkı kenetlenmelidir. Türk milleti, tek yürek olarak hareket ettiği takdirde her türlü sorunun üstesinden gelebilecek kudrete sahiptir.’ dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Afrin harekatında başarılı olacağından hiçbir kuşkularının bulunmadığını da kaydeden Mutlu, ‘Bu noktada temennimiz,  terör örgütleri ile çarpışan ve tüm kalbimizle desteklediğimiz kınalı kuzularımızın, askerlerimizin en kısa sürede harekatı başarıyla tamamlayarak sağlıklı şekilde yuvalarına dönmeleri olacaktır.

Yavrularımızın, aslanlarımızın saçlarının bir teline bile zarar gelmeden başarılı olarak evlerine, ailelerine kavuşmalarını, çocuklarıyla, büyükleriyle, eşleriyle kucaklaşmalarını gönülden arzu ediyoruz. Gönlümüz, aklımız, sevgimiz onlarla beraberdir.

Cenab-ı Allah, şanlı ordumuzu korusun, kollasın, güçlerine güç, yüreklerine cesaret katsın. Biz onlardan razıyız, Allah da Mehmetçiklerimizden razı olsun.’ şeklinde konuştu.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir