Güvenli şehir İzmir

Güvenli şehir İzmir

 

NATO Daimi Mayın Karşı Tedbirleri Görev Birliği Komutanı Yarbay Justin Hains, İzmir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ın kabul ettiği  Yarbay Hains,  birçok farklı ülke ve kentten askerlerin TCG Akçay ve HMS Enterprise adlı gemilerle İzmir Limanı’nı ziyaret ettiğini belirterek “İzmir çok güzel bir kent. Burada kendimizi çok konforlu ve güvenli hissediyoruz. Tramvay çalışmalarınızı gördük. Yaptığınız yatırımlarla kent daha da modernleşecek ve turist sayınız artacak” dedi. Ziyarete Yarbay Justin Hains’in yanı sıra Enterprise Komutanı Yarbay Phillip Harper, Yüzbaşı Roberto Bagnato ve TCG Akçay Komutanı Binbaşı Abdullah Yıldız katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Aydoğan, NATO Daimi Mayın Karşı Tedbirleri Görev Bitliği Komutanı Yarbay Justin Hains’e İzmir’in simgesi Saat Kulesi’nin maketini armağan etti.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir