GÜMÜŞ GÖZELİLERE MÜJDE

Yapımı Defne Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Gümüşgöze Çok Amaçlı Salon, kısa süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Defne Belediyesi’nin, Gümüşgöze Mahallesi’ne kazandırdığı; sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği, taziyelerin kabul edilebileceği, “Çok Amaçlı Salon”un çalışmalarında sona gelindi.

Defne Belediyesi; mahalle sakinlerinin uzun zamandır süregelen istek ve ihtiyaçlarını değerlendirerek, Gümüşgöze Mahallesi’ne çok amaçlı salon kazandırılması konusundaki çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.

Defne Belediyesi ekipleri, Gümüşgöze Mahallesi’nin kullanımına açacakları çok amaçlı salonda, korkuluk montajı çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Süren iç cephe boya çalışmalarının da tamamlanması ile beraber Gümüşgöze Çok Amaçlı Salonun kapılarını halka açacaklarını duyurdular.

Toplamda 912 metrekarelik alanda, 520 metrekare kapalı alana sahip çok amaçlı salon; iletişim kültürünün güçlendiği, Defneli olma kültürünün pekiştiği sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra taziye evi olarak da kullanılacak.

TUBA AYYILDIZ

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir