Gerze’ye Tam Tamına 2 bin Adet Zakkum

Yeşili, doğası ve mavisiyle ziyaretçilerini büyülü atmosferine kaptıran ilçemizde Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Aşırı sıcağa rağmen çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden ekiplerimiz son olarak ilçemizin dört bir yanını Zakkum Çiçeği ile donattı.Başta ilçemizin şehir giriş ve çıkışları olmak üzere bütün refüjleri zakkum ile donatan ekibimiz gün itibariyle çalışmalarına ilçemiz Değirmenler Mevkii’nde devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili sık sık bilgi alan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI doğamızı geliştirerek sahip çıktıklarını belirttiği açıklamasının devamında; “Gerze’mizi yeşili, doğası ve mavisiyle bir bütün haline getiriyoruz.Bu doğrutulda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanını çiçeklerle süslüyor.Gece ve gündüz ilçemiz ziyaretçilerini her daim büyülemeye devam edecek.Bunun için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız biçimde sürdürüyorlar.Ekiplerimiz son olarak ise ilçemizin dört yanına Zakkum Çiçeği dikmeye başladı.İlk olarak ilçemizin şehir giriş ve çıkışlarına ağırlık verdik.Bu doğrultuda ekiplerimiz gün itibariyle Değirmenler Mevkii’nde çalışmalarını sürdürüyorlar.Burada ki çalışmaların bitiminde ise şehir içine ağırlık vereceğiz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak doğasıyla her zaman farklı bir noktada olan ilçemizi güzelleştirmeye var gücümüzle devam edeceğimizi bildirir, doğasever vatandaşlarımıza saygılar sunarız.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir