FIRAT ÜNİVERSİTESİ, BASKETBOL 2. LİG GRUP BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2017-2018 eğitim-öğretim yılı programında yer alan “Basketbol 2. Lig Grup Birinciliği” müsabakalarına Fırat Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Toplam 5 üniversiteden 100 sporcunun katıldığı müsabakaların açılış töreni Fırat Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalara Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Arslan, Fakülte Dekanları, Dekan Yardımcıları, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cihan Çakıcı, öğrenciler ve sporcular katıldı.

5 gün sürecek olan müsabakaların açılış seremonisinde konuşan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Karadağ, düzenlenen müsabakalara Fırat, Cumhuriyet, Ordu, Mardin Artuklu ve Erzurum Teknik Üniversitelerinin katıldığını belirterek, müsabakaların başarılı geçmesini diledi.

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Arslan, grup müsabakalarına katılan üniversitelerin değerli idareci, antrenör ve sporcu öğrencilerini Elazığ’da ve üniversitede misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, müsabakaların Fair Play çerçevesinde geçmesini diledi.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir