Festivalde Doruk Noktası..

Bu yıl 44.sü düzenlenen Gerze Kültür ve Sanat Festivali tarihi bir kalabalıkla gerçekleşti.
Bir haftadır süregelen yarışmaların devamında 29 Temmuz saat 20’de ilçemiz İskele Meydanı’nda açılış programı düzenlendi.Düzenlenen programda konuşma yapan Başkan BELOVACIKLI vatandaşın taleplerini karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.Konuşmasının devamında Tekel ve Tütün Emekçilerinin öneminden bahseden Başkan BELOVACIKLI bu serginin açılmasında emeği olan Nahide GÖKHAN’a teşekkür etti.
Açılış programının devamın ise Gerze Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu, Terme Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ve Tekel ve Tütün Emekçileri sergisini ziyaretle sona erdi.
Birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklerin gerçekleştiği festivalde ana etkinlik saatinde ise Gerze Festival Alanı’nda tarihi bir kalabalık yaşandı.Tuğba YURT ve Buray konserlerinin yapıldığı programda gençler yerinde duramazken, binlerce Gerzeli hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek unutulamayacak bir gecenin yaşanmasına vesile oldular.
Sunuculuğunu Kral FM’in spikeri Afrikalı Ali’nin yaptığı konserimizin başında ise Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI konuşma için sahneye davet edildi.Gençlerin geleceğimizin teminatı olduğunu belirten Başkan BELOVACIKLI; “Siz istediniz, bizler de istediğiniz sanatçıları getirdik.” Diyerek gençlerin tezahürat, alkış ve desteğine mazhar oldu.Belediye Başkanımız konuşmasının sonunda ise 10 yıldır biran olsun desteğini esirgemeyen Av. Ramazan ÜTÜK’e Belediyemiz Model Gemi Atölyesi’nde imal edilen bir Model Gemi hediye etti.
Konser programımızın ilerleyen bölümlerinde ise yarışmalarda dereceye giren ve festivalimize destek sağlayan vatandaşlarımıza İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN ve Dikmen Belediye Başkanı Saim İSTANBULLU tarafından ödül ve plaket takdimi yapıldı.
Sizler istediniz, bizler getirdik.Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI ve ekibi sizler için var güçleriyle çalışmaya devam edecekler.Gerçekleşen emeğe tarihi bir kalabalıkla cevap vererek bizlere bu mutluluğu ve onuru yaşatan tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, saygılar sunarız.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir