Fatma Şahin’den Esnaf Ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, esnafı gezerek yerli ve yabancı ziyaretçiler için hazırlanan “uzaklarda arama” kampanyasını anlattı.

Hafta içi yoğun mesaisi dışında kalan günlerini boş geçirmeyen Şahin, Temmuz ayının kavurucu sıcağına aldırış etmedi, hafta sonunu Mütercim Asım Caddesi esnafına ayırdı. Esnafın koruk, urmu dut suyu ve çay gibi ikramlarını da geri çevirmeyen Fatma Şahin, yöresel lezzetlerin tanıtılması için esnaftan destek istedi. Şahin, esnafla da dertleşerek, bölgeye getirilecek turistlerin önemine dikkat çekti. Kampanya kapsamında Karadeniz, Akdeniz, Ege bölgesinde yer alan Trabzon, Giresun, Sivas, Kahramanmaraş, Denizli’nin yanı sıra yurt dışından Almanya, Çin ve İsviçre’den gelen çok sayıda turistle çarşıda karşılaşan başkan, onlara “Uzaklarda Arama” kampanyasıyla kentin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini anlattı.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir