ENGELLER ZEYDAN KARALAR’LA KALKIYOR

İhtiyacı olan ortopedik engelli bireylerin Adana’da tüm hizmetlere daha kolay erişimini sağlayabilmek için talepler doğrultusunda akülü sandalye armağan eden Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, diğer engelli gruplarının taleplerine de yanıt veriyor.

İŞİTME CİHAZI VE AYAK PROTEZİ

Başkan Karalar, 6,5 yaşındayken geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak işitme kaybı yaşayan bugün 16 yaşında olan Anıl Özkaya’nın işitme cihazı ile yıllar önce geçirdiği kazanın ardından sağ ayağını kaybeden 60 yaşındaki Hasan Özcan’ın ayak protezi talebine de duyarsız kalmadı.Kendisini makamında ziyaret eden Anıl Özkaya’ya işitme cihazını kendi elleriyle takan Karalar, Hasan Özcan’a da ayak protezi armağan etti. Özkaya daha iyi duyabilmenin, Özcan ise koltuk değneği olmadan yürüyebilmenin mutluluğunu yaşarken, Başkan Karalar’a duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

HAK TEMELLİ YAKLAŞIM

Çağdaş toplum olabilmek için engelli bireylerin engelsiz bireyler gibi tüm hizmetlere engelsiz bir şekilde erişiminin sağlanması gerektiğini kaydeden Başkan Karalar, engellilerin sorunlarına hak temelli yaklaştıklarının altını çizdi. Başkan Karalar, “Bize düşen, engelli yurttaşlarımızın önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalışmaktır. Seyhan Belediyesi olarak engellilere yönelik hizmetlerimizi de bu anlayış doğrultusunda bir lütuf olarak değil onların bir hakkı olarak veriyoruz” diye konuştu.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir