ELAZIĞ ÇOCUK EVLERİ SİTESİ MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVLİ PERSONELE VERİLEN EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

ELAZIĞ ÇOCUK EVLERİ SİTESİ MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVLİ PERSONELE VERİLEN EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

 

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün isteği doğrultusunda Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim üyeleri tarafından Çocuk Evleri Sitesinde korunma altında olan 0-18 yaş grubu çocuklara daha profesyonelce hizmet vermek, psiko sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve akademik başarılarının yükseltilmesine yardımcı olmak amacıyla çocuklara hizmet veren personele yönelik düzenlenen eğitim programları tamamlandı.

Sosyal Politikalar Bakanlığı Elazığ Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde görev yapan yönetici, öğretmen ve diğer personele yönelik olarak, “Değerler Eğitimi, Sanal Dünyanın Tehditleri ve Korunma Yolları, Çocuklarda Cinsel İstismar Durumunda Bildirim ve Mahremiyet Eğitimi, Ruh Sağlığını Etkileyen Faktörler ve Çocukluk Çağı Travmaları, Öfke Kontrolü ve Krize Müdahale, Serbest Zamanı Etkili Değerlendirme ve Sosyal Beceri Eğitimi, Bağımlılık ve Korunma Yolları, Akademik Başarı ve Motivasyon Yolları, Çocuk ve Ergenlerle Etkili İletişim, Çocukla Nitelikli Zaman Geçirme ve Etkinlik Örnekleri, Riskli Davranışları Fark Etme ve Başa Çıkma Yolları, Tükenmişlik Sendromu ve Baş Etme Yolları” konularında, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Tuncay Yavuz Özdemir, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Özdemir, Yrd. Doç. Dr. Burcu Gezer Şen, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Savcı, Yrd. Doç. Dr. Yasin Demir, Yrd. Doç. Dr. Eyüp Bozkurt, Arş. Gör. Mustafa Pamuk ve Arş Gör. Rüstem Hayli tarafından eğitim verildi.

Sosyal Politikalar Bakanlığı Elazığ Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü yetkilileri, son derece başarılı bir şekilde yürütülen eğitim programları için desteklerini esirgemeyen Fırat Üniversitesi yönetimine ve tüm akademisyenlere teşekkür ettiler.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir