DÖRT DÖRTLÜK HİZMET DÖRDÜNCÜ YILDIZI GETİRDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, KalDer tarafından bu yıl 26.’sı düzenlenen, ‘Dönüşüme Liderlik’ temalı Kalite Kongresi’nde,  EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi aldı.  Belgeyi, Büyükşehir Belediyesi’nde kalitenin mimarı olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz aldı.

Türkiye’de kaliteye yön veren yerel yönetimler arasında öncü olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye iş dünyasının önde gelen yönetim kurulu başkanları, CEO’ları ve alanında uzman akademisyenlerin katıldığı Kalite Kongresi’nde başarısını yeniden taçlandırdı.

Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi tarafından yapılan değerlendirmede EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ne layık görülen Büyükşehir Belediyesi, sunduğu hizmetlerin kalitesini tüm Türkiye’ye göstermiş oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin almaya hak kazandığı Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi; kuruluşun yüksek kaliteli iş yaklaşımı, yenilik yapma kabiliyeti ve mükemmel hizmet sunma konusundaki kalitesinin kanıtı oldu.

Kalite yolculuğuna attığı kaliteli adımlarla devam eden Büyükşehir Belediyesi, üst düzey yerli ve yabancı katılımcıların olduğu kongrede aldığı belgelerle Mersin’e ve Mersin halkına kaliteyi yaşatmaya devam ediyor.

Fütürizmden Realiteye: Dönüşen Dönüştüren Teknoloji, Birleşmiş Milletler, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri, Sürdürülebilirliğin Ana Faktörü Olarak Çalışan Güvenliği, Dönüşen Liderlik, Yaşanılabilir Şehirler, Eurexit: Avrupa’nın Dönüşen Yüzü, Dönüşüm ve Etkileri gibi konuların tartışıldığı kongrede ayrıca Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü de EFQM Mükemmellikte 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ni aldı.

Tarsus’ta Başkan Kocamaz’la başlayan kalite yolculuğu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Tarsus Belediye Başkanlığı döneminde, 2008 yılında başlattığı EFQM Mükemmellik Modeli, başarısına başarı katarak, ‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik’ ödülünü aldı ve Türkiye’de bir ilke imza attı.

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı tarafından verilen ‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik’ ödülünü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can birlikte aldı.

 

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir