DENİZLİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK ŞB.MD. EROİN BASIN BÜLTENİ

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri başarılı bir operasyonunun altına daha imza attı.

Yurt dışına uyuşturucu madde nakletmeye çalışan şebeke çökertildi.

İlimizden yurt dışına uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde istihbari bilgiler elde eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri planlı çalışma başlattı. Ekipler aylardır yürüttükleri çalışmalarda zehir tacirlerinin tüm faaliyetlerini deşifre etti. Grubun sevkiyat için harekete geçtiği 31 Mart akşamı ise operasyonun düğmesine basıldı.

Polise yakalanmamak için elebaşı (B.A.)’nın sevk ve idaresindeki araç öncülüğünde yola çıkan ve uyuşturucu ile yüklendiği değerlendirilen nakliye kamyonu saat 18.30 sıralarında ekiplerce Akhan mevkiinde durduruldu. Narkotik madde arama köpeklerinin de tepki gösterdiği yorgan yüklü nakliye kamyonu detaylı arama yapılması amacıyla Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesine çekildi. Tekstili paravan olarak kullanan şebekenin yorganların içine dikerek gizlediği  80 paket eroin bulundu.

Şüpheli (B.A.)’ya ait depo ve  işyerleri ile şebeke üyelerinin ikametlerinde de eş zamanlı olarak arama yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince titizlikle yapılan aramalarda uyuşturucu madde paketlenmesinde kullanılan araç gereç ve materyaller ele geçirildi. Şüphelilerin narkotik madde arama köpeklerine karşı uyuşturucu maddeleri paketledikleri deponunun bir çok yerine koku almayı engelleyen kimyasal madde yerleştirdiği görüldü.

Yapılan başarılı operasyon neticesinde yorganların arasına gizlenerek yurt dışına çıkartılmaya çalışılan yaklaşık 21 kilogram eroin maddesine el konulurken, olayla ilgili göz altına alınan üç (3) şüpheliden iki (2)’si  02 Nisan günü çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir