DEFNE’DE PARKLAR KIŞA HAZIRLANIYOR

Defne Belediyesi, üzerinde hassasiyetle durduğu parklar ve yeşil alanlarda gerçekleştirdikleri çalışmalarla takdir topluyor.

Kuruluşundan bu yana Defne’de yer alan mevcut parklarda gerçekleştirdikleri revize çalışmalarının yanı sıra İlçe’ye yeni parklar kazandırmak konusunda da oldukça güzel yol kateten Defne Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipler, çalışmalarına bu anlamda hız kesmeden devam ettiklerini belirttiler.

Bu hafta Sümerler Mahallesi Şükrü Çolakoğlu parkında çalıştıklarını duyuran ekipler, toprak düzeltme işlemlerinin ardından çim ekme çalışmalarına geçildiği bilgisini verdiler.

Defne’de nefes alma yerleri olarak tanımladıkları ve küçükten büyüğe her nesle hitap edecek parklar inşa ettiklerini ifade eden ekipler, her mahallenin mutlaka bir parkı olması ve mevcut parkların kullanıma elverişli hale getirilmesi konusunda çalışmalarından taviz vermediklerinin altını çizdiler.

TUBA AYYILDIZ

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir