DARGEÇİT’TE O MAHALLEDE İLK KEZ YOL ÇALIŞMASI YAPILDI

Mardin’in Dargeçit İlçesinde Belediyenin kırsal mahallelerin yol sorununa çözüm üretmek için başlattığı yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Yıllardır yol sorunu olan İlçenin Kırsal Değerli (İwan) Mahallesinde Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un devreye girmesiyle çözüme kavuştu. Dargeçit Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçenin Değerli (İwan) Mahallesinin Yeşilöz (Ancık) ve Mehmedora mevkiinde ilk kez yeni yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu. Ayrıca ekipler mahallede yeni yerleşim alanları için yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına başladı.
Mahalle sakinleri, çileleri haline gelen yolun çözüme kavuşturmasından memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Aksoy’a ve ekiplere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği kırsal bölgelere ulaşımı rahatlatacak yatırımlara devam ettiklerini ifade eden Başkan Aksoy, “Hiç bir vatandaşımızın mağdur olmadan gerek bağ ve bahçesine gitmesi gerekse de normal hayat koşullarında konforlu yollarda yolculuk yapması için elimizden geleni yapıyoruz. Ekiplerimiz sahada büyük bir özveri ve gayretle çalışıp talepleri yerine getirmeye çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın kaliteli hizmetlerle buluşması adına her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “ sözlerini aktardı.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir